Teatro, vesti

Teatro nudi vrhunski provod.

Vodeći prestonički klub ove sezone nesumnjivo je klub Teatro, koji pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Najveće domaće i regionalne estradne zvezde, pored toga što u klubu Teatro rado nastupaju, sa velikim zadovoljstvom se ovde i provode, a na vama je da proverite zašto.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Odgovor je vrlo jednostavan: klub Teatro pruža najbolji provod! Ovog četvrtka, 7. novembra za vaš nezaboravni provod pobrinuće se izuzetno uigrani tandem Željko Šašić, Ana Kokić i Nebojša Vojvodić. Očekuje vas vrhunsko uživanje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kada je reč o dobrom provodu, ni petak neće biti izuzetak. Vašem maksimalnom uživanju doprineće Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović. Oni će učiniti da čitave noći budete na nogama, i ovaj izlazak dugo prepričavate. Subota je rezervisana za neponovljivi duo: Ćemo i Ljupka Stević. Atmosfera na svetskom nivou, puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja, ono su što njihove nastupe karakteriše.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Za kraj nedelje klub Teatro je ponovo idealan izbor. Sa vama će biti Mia Borisavljević i Bojan Grujić i učiniti da još jedno Veče sportista bude pravi spektakl.

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com