Poznati, River, vesti

Teodosić uzbudio sve žene na splavu.

Košarkaš Miloš Teodosić ne pravi pauzu. Na kraju sezone, on je jedva čekao da se opusti i izađe u klub sa društvom, a glavna stanica je bila - splav River.

splav River

Fotografisano na Splav River

Nakon raskida četvorogodišnje veze sa odbojkašicom Majom Ognjenović, Teodosić maksimalno uživa u statusu slobodnog muškarca. On koristi svaki momenat pauze u sezoni i potpuno uživa u ovo malo preostalih slobodnih dana koje ima. Teodosićeva misija u Moskvi se završila, kada su osvojili titulu VTB lige i kada je Teo proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) tog takmičenja.

Srpskom reprezentativcu je istekao ugovor sa CSKA i ne očekuje se da ga produži, već da svoju sreću potraži u nekoj drugoj sredini. Kako saznajemo iz košarkaških krugova, po svemu sudeći izgleda da će nova destinacija našeg plejmejkera biti Turska.

A dotle, Teodosić svojom pojavom u beogradskim klubovima mami uzdahe devojaka koje nisu skidale poglede sa njega. Pogledajte u našoj galeriji fotografija kako se Miloš provodio na splavu River.

splav River

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com