Kod Glumca, Najave, vesti

Večeras, 16. oktobra, sprema se još jedna 'audicija' u jedinstvenoj i popularnoj prestoničkoj kafani Kod Glumca. Ako svoj tekst još niste pripremili, sve što treba da uradite je da pratite i pevate u istom ritmu sa spektakularnom Tijanom Stojić i Dinčom! Ovaj duo vam sprema nešto neviđeno, a dobar provod je zagarantovan!

kod glumca 1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Iako je tek počela sa radom kafana Kod Glumca ne prestaje da nas iznenađuje sa muzičkim programom i vrhunskom atmosferom. Narednog dana, u petak, na repertoaru su Bekrijske noći i zabavljaće vas Milena Novaković, Nina Đumić i Nikola Bjelogrlić. U subotu, 18. oktobra, nastupiće Miloš Trninić Trna i Ivana Milić. Za kraj nedelje, sledi iznenađenje! Očekuje vas veliko gostovanje popularne i šarmante zavodnice sa estrade - Milice Pavlović!

kod glumca2

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com