Kolumne, Razno, vesti

Tipovi navijača koje možete upoznati u barovima tokom svetskog prvenstva.

1. Vatreni navijač. Shvatili smo. Mrzite barove prepune ''lažnih navijača''. Znate  sve statistike, kvote i istoriju svetskih prvenstava. Kada gledate utakmice, ne volite sugestije ''pametnjakovića'' koji se ni ne razumeju u fudbal. Vi gledanje prvenstva shvatate veoma ozbiljno.

splav River

Fotografisano na Splav River

2. Devojke koje vole vatrene navijače. S obzirom da su šanse da upoznate Kristijana Ronalda nikakve,  upoznavanje vatrenog navijača je nešto najbliže što ćete dobiti. Izlazite u barove da gledate utakmice, da biste se družili ili čak našli potencijalnog dečka.

splav River

Fotografisano na Splav River

3. Introvertni navijač. Nije vam prvi put da gledate utakmicu. Prvenstvo volite da pratite kod kuće u miru i tišini. Ali vas društvo vuče napolje da gledate utakmice uz točeno pivo. Koliko god pokušavate da se uklopite u celu atmosferu navijanja, ne prija vam i na kraju ipak nađete način da pobegnete i vratite se kući.

splav River

Fotografisano na Splav River

4. ''Slučajni navijač''. Vi barove posećujete utorkom. Ponekad i četvrtkom. I svaki vikend. Da budemo iskreni cirkate svako veče po barovima. I ukoliko je bar krcat i primetite da se gleda utakmica, obavezno ćete svratiti. Popićete par piva, navijaćete i praviti planove sa vatrenim navijačima da gledate zajedno narednu utakmicu, jer ste se proveli fenomenalno i želite sve da ponovite.

 

beogradnocu.com