Kasina Bar, vesti

Toni Cetinski reprizira nastup u Kasina Baru.

Jedan od najpopularnijih pevača našeg regiona, Toni Cetinski, večeras 2. januara održaće koncert u Kasini. Za reprizu Nove Godine, tačnije sinoć, Toni je takođe nastupio u Kasini, ali zbog velikog interesovanja publike, ovaj šarmantni pevač i zabavljač će samo zbog vas napraviti i reprizu reprize!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kasina Bar i današnji dan je idealan spoj da uživo čujete najveće hitove Tonija Cetinskog: "Blago onom ko te ima", "Ako se to zove ljubav", "Opet si pobjedila", “Hodam”, “Ne daj”, “Kriv” i mnoge druge.

Ali mi vam nećemo nametati Tonijeve pesme već ćemo vas pustiti da uživate u glasu hrvatskog kralja popa i da jačinom aplauza u Kasini Baru jasno date do znanje koje pesme najviše volite. Toni će vam ispuniti svaku muzičku želju.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ne propustite da čujete ovog sjajnog izvođačača na Terazijama, jer vas očekuje fenomenalna i najlepša repriza Nove godine 2014! Ovog izuzetnog pevača prate brojni uspesi, nagrade i popularnost, i već godinama važi za jednog od najboljih i omiljenih širom regije bivše Jugoslavije. Pored sjajnog glasa, njegova harizma i šarm osvajaju publiku. Snimio je duet i sa Hose Karerasom, čuvenim španskim tenorom. Sarađivao je i snimao sa pojedinim simfonijskim orkestrima i filharmonijama.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Toni Cetinski i Kasina Bar na Terazijama prirediće nezaboravnu noć! Rezervišite svoje mesto nastup Tonija Cetinskog i reprizu reprize Nove Godine, ali i sva dešavanja u klubu Kasina Bar na Terazijama. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Vaš beogradnocu.com biće i sa vama večeras, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite!

 

beogradnocu.com