Blaywatch, Freestyler, Kolumne, River, Stefan Braun, vesti

Top 5 najseksi drugarica.

Mesto broj 5 zauzele su dve izazovne plavuše, koje bi svako nesumnjivo poželeo u svom društvu. One su prelepe, nasmejane i uživaju u provodu, a kada ih sretnete u gradu jasno vam je da su nerazdvojne.

river (1)

Fotografisano na Splav River

Na mestu broj 4 našle su se prijateljice koje se uvek, pa i u provodu, drže zajedno. Obe su prelepe, privlače pažnju kako svojim izgledom, tako i svojom energijom, a što je najvažnije, imaju jedna drugu.

blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Mesto broj 3 zauzele su smele, opuštene devojke, uvek spremne za provod. Njih dve zrače, kako svojom lepotom, tako i svojom beskrajno pozitivnom energijom.

freest

Fotografisano na Splav Freestyler

Na drugom mestu našle su se dve Beograđanke vrhunskog izgleda, koje prkose svim plavušama. Njih dve potvrđuju nema ničeg zabavnog u avanturi kada je ne možeš podeliti s prijateljem.

braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Prvo mesto pripalo je devojkama koje ne skidaju osmeh s lica, uvek su raspoložene i spremne za uživanje. Njih dve prosto idu u paketu, i kada su tu, provod dobija potpuno novu dimenziju.

free

Fotografisano na Splav Freestyler

Rezervacije za sva vodeća prestonička mesta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Takođe, podsećamo vas da ukoliko nas redovno budete pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com