Najave, Tri Kuma Debela, vesti

Tražili ste lud provod, izvolite.

Kafana Tri Kuma Debela vas pozivaju na neodoljive, pijane kafanske noći. Na ovom savršenom boemskom mestu, nikada dosta dobrog provoda.

Kafana Tri Kuma Debela

  Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sutra je u kafani Tri Kuma Debela Veče Ciganskih Svirača, što podrazumeva pravo uživanje, uz svirače koji sviraju znalački i iz duše. Četvrak je u kafani Tri Kuma Debela rezervisan za Gagino Akustično Veče i fenomenalan ugođaj koji samo Gaga ume da priredi, četvrtak je u kafani Tri Kuma Debela idealan dan za zavođenje, a i za sve one koji traže srodnu dušu, jer Gaga će svojim prelepim notama omekšati svako srce i pripremiti ga za osvajanje.

Kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

U petak u kafani Tri Kuma Debela svira Bend ''Samo Za Nju'', zbog kog ćete pevati dok vas grlo bude služilo, a u subotu imate okršaj sa Akustičnim Tamburašima i najlepšim tamburaškim pesmama kojima ni jedan boem neće odoleti.

Kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela čeka sve raspevane duše da zajedno prožive najluđi kafanski život. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com