Najave, Sevdah, vesti

Tražili ste sevdah, izvolite.

Tamburaši ''Do Poslednjeg Daha'' večeras će vas u potpunosti razgaliti u fenomenalnoj kafani Sevdah. Kako im i sam naziv garantuje, biće to provod koji se pamti, sve hit do hita i note koje prosto teraju na ples.

kafana Sevdah

 Fotografisano u Kafana Sevdah

U petak u sve popularnijoj kafani Sevdah čekaju vas Daca i Apolo Bend spoj koji donosi samo najkvalitetniju zabavu sa koje izlazite razvučenog osmeha i prepuni pozitivnih utisaka.

Tamburaši ''Do Poslednjeg Daha'' sa vama su i u subotu, kada prisustvujete pravoj tamburaškoj emociji koja je potrebna svakoj kafani i koja veliča značaj svakog provoda. Kafana Sevdah će vas razveseliti do daske, istinski razgaliti i ostaviti vas svojim repertoarom i kvalitetom usluge bez daha.

kafana Sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Apolo Bend u kafani Sevdah uzima vaše raspoloženje u svoje ruke nedeljom, reč je o bendu koji već ima ozbiljan krug poštovalaca i koji će imati odgovor na svaku vašu želju.

kafana Sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Kafana Sevdah je majstor meraka. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com