Kabare 13, Poznati, Teatro, vesti

Trend silikona osvaja Beograd.

Svima onima koji se nisu privikli na silikonske kraljice, predlažemo da se što pre pomire sa neograničenim mogućnostima estetske hirurgije. Naime, silikoni više nisu tabu tema, a nisu namenjeni ni samo osobama ženskog pola.

kralj silikona, kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Samouvereni mladić koga je fotograf portala beogradnocu.com nedavno fotografisao u klubu Kabare 13 izazvao je veliku pažnju javnosti. Još uvek nismo otkrili koliko je puta ovaj kontroverzni momak bio pod nožem zarad svog prepoznatljivog izgleda, ali na fotografijama se jasno vidi da je u pitanju nekoliko intervencija.

kralj silikona, kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Kao i Tijana Đuričić i Sanja Jojić, i on je ljubitelj plastične hirurgije, i veoma je ponosan na svoj izgled. S druge strane, mišljenja javnosti su podeljena. Nama samo ostaje da vidimo da li će se i on, kao i Tijana Đuričić predomisliti u nekom trenutku i odstraniti svoje silikone.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Za sve najnovije informacije tu je vaš beogradnocu.com Pored aktuelnosti i noviteta koje možete saznati na našem portalu, preko nas možete izvršiti i rezervacije za sva vodeća prestonička mesta - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com