vesti

Tri dana festivala na splavu Hot Mess!

Ovog vikenda, tačnije od četvrtka, 5. septembra, do subote, 7. septembra, na splavu Hot Mess očekuje vas pravo ludilo! Festival Carpe diem Hvar goes Belgrade učiniće poslednje vrele dane ove sezone još vrelijim.

Uz muziku fenomenalnih DJ-eva i bazen, gde možete da se osvežite Moetom ili nekim drugim alkoholnim ili bezalkoholnim pićem, vaš vikend u prestonici može da izgleda čarobno. U četvrtak, petog septembra, nastupa Benjamin Brigthon. U petak vas očekuje žurka uz Deborah-u de Luca iz Italije. Poslednji dan festivala nastupaju Jenna & Liv. Svi koj su bili na najpopularnijem splavu ovog leta u Beogradu, dobro znaju kakav ih provod očekuje.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Dođite da uživate u društvu džet seta i dnevnim žurkama kakve se mogu doživeti na najpopularnijem ostrvu provoda, Ibici. Budite deo najboljeg provoda u gradu i sledeći vikend rezervišite za Hot Mess. Da biste osigurali svoje mesto na najposećenijem splavu ove sezone, potreban je samo jedan klik na sajtu beogradnocu.com ili da pozovete Call Centar na broj telefona 063 33 33 44. Budite sigurni da će imati svoje mesto na najboljim dnevnim žurkama ovog leta.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

U galeriji fotografija koju je napravio sajt beogradnocu.com možete da pogledate kako su se gosti Hot Mess-a provodili celog leta. Budite tamo gde je žurka, budite na Hot Mess-u!

 

beogradnocu.com