Tri Kuma Debela, vesti

Tri Kuma Debela i u Novoj godini.

Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti prvi dan Nove godine, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi na najbolje. Otpočnite ovu godinu na najspektakularniji mogući način uz vodeća prestonička mesta.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Neverovatan provod svakako vas očekuje u kafani Tri Kuma Debela u Zemunu. Tokom čitave godine provod na ovom boemskom mestu bio je na izuzetnom nivou uz obavezan sevdah, najlepše devojke i dobro raspoloženje. Energija uvek na vrhunskom nivou, a usluga u rangu sofisticiranih svetskih ugostiteljskih mesta. Ono što je sigurno i u 2014. u kafani Tri Kuma Debela očekuje vas spektakl do spektakla.

Za prvi dan 2014. godine kafana Tri Kuma Debela nudi vam sjajan provod uz neverovatan muzički repertoar i veoma pristupačne cene. Samo za vas najbolju atmosferu u gradu pravi Bambi Bend. Dođite i provedite se fantastično, bez brige o svom novčaniku, jer su cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Podsećamo i da u kafani Tri Kuma Debela možete biti maksimalno opušteni i provoditi se od četvrtka do subote do čak 4 h iza ponoći, dok je kafana sredom otvorena do 3 h iza ponoći. U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod kafana Tri Kuma Debela nudi vam žanrovski različite noći, pa tako možete uživati u akustičnim večerima uz pop i rock muziku, kvalitetne hitove narodne muzike i starogradske numere.

kafana Tri Kume Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Ukoliko za svoj provod odaberete ovaj četvrtak očekuje vas neponovljivo Veče Ciganskih Svirača uz najlepše hitove romske muzike. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod prvog dana 2014.

Ukoliko nas budete redovno pratili i u Novoj godini, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com