Tri Kuma Debela, vesti

Tri kuma potrebna su za provod.

Ukoliko ste ljubitelj boemske atmosfere, a niste odlučili gde biste izašli, beogradnocu.com je tu da vas uputi na najbolje. Kultna zemunska kafana Tri Kuma Debela iz nedelje u nedelju nudi vam fenomenalan provod uz mnoštvo iznenađenja, kao i najbolji muzički repertoar.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sreda 29. januar idealna je za vaš kafanski provod je vas u kafani Tri Kuma Debela očekuje fantastično i neponovljivo Veče Ciganskih Svirača. Ciganska muzika probudiće sve vaše emocije i držati vas na nogama tokom čitave večeri. Uz najbolje ciganske ritmove, razume se, sevdah neće izostati. Spektakl je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite, već da budete deo najboljeg provoda u gradu.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Već veoma popularno veče za dušu i po koju čašicu, Gagino akustično veče, održaće se u četvrtak 30. januara u zemunskoj kafani Tri Kuma Debela. Ovo izvanredno dešavanje predstravlja izuzetnu priliku za predah i opuštanje sredinom radne nedelje. Prepustite se hedonizmu i čarima najlepše kafane u Zemunu i u samom srcu Gardoša provedite se uz Tri Kuma Debela, koja kriju najbolji noćni provod. Dragan Nikolić, odnosno Gaga Acoustic će vam na svoj veoma specifičan i prepoznatljiv način svirati poznate rok i pop hitove. Naravno, biće mesta i za poneku kvalitetnu kafansku pesmu koja će probuditi vaše najskrivenije emocije.

U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju. Fotografije iz kafane Tri Kuma Debela garantovano će vas inspirisati da budete deo fenomenalnog provoda koji se ovde odvija. Zavirite u potpuno drugačiji kafanski svet.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Da ne biste propustili provod u kafani Tri Kuma Debela, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com