Najave, Tri Promila, vesti

- Želeo sam da naučim da sviram gitaru, a tako je krenula i moja karijera koja traje već 8 godina. Počeo sam da radim po klubovima i kaficima, a sviram domaći repertoar, zabavnjake i narodnjake, što ćete čuti i večeras - izjavio je Nemanja Krivokapić pred večerašnji nastup u popularnoj kafani Tri Promila.

tri promila1

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ukoliko ste imali prilike da slušate Nemanju i njegovu gitaru, znate o kakvom je zabavljaču reč. Šarmantni mladi pevač, koji svaki put napravi neviđenu atmosferu i, do poslednjeg stola, napuni  kafanu Tri Promila, ističe da ipak nije toliko popularan da bi ga žene kitile cvećem, medvedićima pa čak i brushalterima, kao što je to slučaj sa njegovim kolegama.

U slobodno vreme, Nemanja voli da izlazi, a dešavalo se da veže i nekoliko noći zaredom. Od izvođača, najviše voli da svira Gibonnia.

tri promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

- Najviše volim da sviram Gibonnia, Željka Vasića, Vladu Georgijeva i uglavnom sa takvim repertoarom započinjem nastup, da bi kasnije nastavio sa narodnjacima poput Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i ostalim... Što se poslovnih planova tiče, za sada još uvek ne planiram da snimam album, a ako se to desi biće za moju dušu, jer ipak, nije mi namera da postanem neka popularna estradna zvezda. - rekao je Nemanja za beogradnocu.com i najavio sjajno veče uz njegovu gitaru i Nikšićko pivo u kafani Tri Promila.
tri promila (1)

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com