Tri Promila, vesti

Tri Promila samo za vas.

Poseban akcenat kafana Tri Promila stavlja na muziku, jer muzika je ta koja vaše veče čini potpunim, pored svih ostalih pogodnosti. Ovog petka i subote u kafani Tri Promila očekuje vas istoimeni bend koji će se pobrinuti za vaš nezaboravni provod. Očekuje vas jedinstveno uživanje uz najlepše devojke, pristupačne cene i pravu kafansku atmosferu.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Jedino mesto u Zemunu koje pruža pravi boemski provod nesumnjivo je kafana Tri Promila, koja vam pored velikog izbora alkoholnih pića nudi i provod u izuzetno komfornom ambijentu, vrhunsku uslugu, kao i provod na svetskom nivou.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode ovde, pa tako i beleže najinteresantnije momente noćnog kafanskog provoda. Fotografije će vas garantovano inspitisati da vaš izbor ovog vikenda bude upravo kafana Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Tri Promila rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu!  Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com