Teatro, vesti

Trio Passage u klubu Teatro.

Samo u nedelju 22.decembra, u klubu Teatro, pripremite se za nastup fenomenalne grupe Trio Passage koja će vas oboriti s nogu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

I ove nedelje vas očekuje dobro poznato Veče sportista, u kojem ćete itekako uživati. Trio Passage je grupa sačinjena od sjajnih muzičara koji su poznati po pravljenju odlične atmosfere, a ne sumnjamo da će tako biti i ovog dana. Ljubitelji dobrog provoda imaće priliku da uživaju u raznovrsnim numerama koje će ovaj sastav izvesti i omogućiti vam nezaboravan provod.

U klubu Teatro ove nedelje moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova uz nikad jači Trio Passage sa osveženim repertoarom i uz hitove kao što su ”Luda Glava“, “Posle 9 godina”, “Sudiću ti ja”, “Ne dam na tebe” i mnoge druge. Pored svojih pesama, grupa će izvoditi i poznate numere svojih kolega.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ove nedelje možete doživeti jedinstveno uživanje uz vodeći prestonički klub ove sezone, koji pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Uz besprekornu uslugu, uvek raspoložene goste i sjajnu energiju provešćete se vrhunski.

Da je klub Teatro jedan od najboljih noćnih lokala u našoj prestonici, upravo potvrđuje činjenica da u ovaj sjajni klub svake večeri dolazi ekipa poznatih faca sa naše estrade. Možda ćemo i ove nedelje, na Večeri sportista, u klubu Teatro sresti poznate zvezde, ali sigurno je da ćemo se odlično provesti.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ovo izuzetno dešavanje, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Teatro bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com