Kasina Bar, Poznati, vesti

Tropski provod u Kasini.

Mladi bračni par Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić sinoć su se uz Loco Bend ludo zabavljali u klubu Kasina. Ovaj klub je poznat po odličnoj atmosferi i još boljoj muzičkoj ponudi. Pored njih u klubu se zabavljao i naš maldi glumac Aleksandar Filimonović.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Glumac Aleksandar Filimonović diplomirao je glumu u Njujorku. Pored toga što je postao zapažen ulogom stripera u filmu "Beli lavovi", malo je poznato u javnosti da se mladi glumac bavi i plesom, da ima crni pojas u karateu i da odlično svira gitaru.

Sinoć je uz Loco Bend bilo ludo i nezaboravno, što se moglo videti i na licima svim gostiju. Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropico, pevač istoimenog benda, dobro zna da je u klubu Kasina uvek fantastično , tako je bilo i sinoć kada se zajedno sa suprugom, provodio uz neprevaziđeni Loco Bend.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Sale Tropico je poznati i priznati Tropico Bend osnovao sa drugom Markom Nedeljkovićem koji u bendu svira klavijature još 2002. godine, od tada do danas Tropico bend je postao jedan od napopularnijih bendova u Srbiji koji niže samo hitove, među kojim su najzapaženiji ''Lažu te'', ''Zuvek tvoj'' i druge.

Večeras u klubu Kasina vas čeka Željko Vasić.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je obilje dobrog provoda. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com