Kasina Bar, vesti

Tv lica u Kasini.

Kasina je klub koji je u rangu najpopularnijih u Beogradu i često izbor svih nas, jer je poznato da su ovde izlasci fantastični. Tako je sinoć razmišljao i popularni Vlada Stanojević koji se sinoć u klubu Kasina provodio uz sjajnog Željko Vasić koji uvek zapali Kasinu.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Vlada Stanojević spada u rang voditelja koji se podjednako dobro snalazi u različitim žanrovima, trenutno ga gledamo u jutarnjem programu, ali ga mnogi pamte i kao voditelja muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Vlada Stanojević je gostovao i u spotu Mie Borisavljević i još tad pobrao sipmatije lepšeg pola te se može reći da ovaj popularni voditelj danas ima armiju fanova koji prate njegov rad i raduju se svim njegovim uspesima.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je sinoć bio najbolji odabir za zabavu, a tako je uvek kada se za vaše osmehe brine Željko Vasić koji je jedan od naših najtraženijh pop pevača. Klub Kasina je moderan i prostran klub u koji može da stane čak 700 ljudi, Kasina je moderna varijanta diskoteke u kojoj je zabava različitog karaktera prilagođena svakom gostu i nikada nećete videti da iz kluba Kasina neko izađe nezadovoljan, jer se ovde sve brižno priprema i o gostu se brine od trenutka kada uđe u klub do zatvaranja. Klub Kasina je obožavan među svim poklonicima noćnog provoda i uvek ima da ponudi nešto novo, drugačije i zabavnije i nikada ne omane.

Večeras u klubu Kasina nastupa Goca Tržan, to je veče koje ne smete da propustite, uz ''Po mome srcu hodaj'', ''Stoperku'' i druge fenomenalne pesme vaš provod će biti najbolji u gradu, jedva čekamo da čujemo vaše utiske.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je jedan od najboljih klubova u gradu, svaki provod na ovom mestu je nezaboravan. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi i klub Kasina imamo poseban odnos, svaki naš dolazak ovde garantuje seriju najboljih fotografija u kojima možete uživati u našoj galeriji.

 

beogradnocu.com