vesti

I u 2014. sa Dobrilom.

Ovog vikenda u klubu Dobrila očekuje vas sjajan provod. U petak 10. januara nastupiće fantastični sastav Girls, Boys and Toys, dok će u subotu 11. januara za vaš provod biti zadužen Rio Bend. Provedite se uz najkvalitetniju i pažljivo biranu muziku, pristupačne cene i dobro raspoloženje kojim ovaj fenomenalni klub odiše.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite provod uz sastav Girls, Boys and Toys u petak 10. januara jer vas očekuje pravi spektakl. Beogradskim klaberima ovo je veoma poznat sastav. Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove. Ono što je sigurno uz Girls, Boys and Toys bićete na nogama do ranih jutarnjih časova i uživaćete uz sjajnu energiju koju ovaj bend širi.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Samo dan nakon benda Girls, Boys and Toys, u subotu 11. januara, u prestoničkom klubu Dobrila nastupiće Rio Bend. Očekuje vas jedinstveni provod i nešto što ne možete čuti ni na jednom drugom mestu u gradu. Ljubitelji dobrog provoda moći će da uživaju u spektaklu uz najveće hitove pop - rock, folk i zabavne muzike, naravno u specifičnom izvođenju ovog fantastičnog sastava. Dođite i uverite se u “originalno sa primesama estradnog”. Rio Bend učiniće vaše veče fantastičnim.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Dobrila bude neizbežan deo vašeg izlaska. Dobar provod je zagarantovan, a vaše je samo da uživate. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com