Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Za razliku od mesta u koje se odlazi kako biste bili viđeni ili mesta gde je sramota pomeriti se iz mesta, u beogradski Bitefartcafe se ide kako biste se dobro proveli, bilo da đuskate, pevate ili ste tu da čujete kvalitetnu svirku bendova koji sviraju obrade ili autorskih bendova.

klub Novi BitefArtCafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Ovog vikenda u Novom Bitefartcafe-u se upravo odvija spoj ova dva. Petak i subota namenjeni su onima koji vole autentični zvuk St. Louis benda i eksplozivnu energiju Girls, Boys and Toys, dok će u nedelju bend MaraQYa koncertom predstaviti svoj drugi po redu album “Soul i Biber” koji je izašao šesnaestog ovog meseca, a prvih 150 posetilaca dobiće besplatan primerak albuma.

MaraQYa

Verovatno je malo onih koji ne znaju da se Novi Bitefartcafe premestio na novu lokaciju u ulici Mitropolita Petra 8 u renoviran prostor, specijalno adaptiran za klupske svirke i koncerte i uživanje u istim. Mnogi kažu da novi prostor podseća na londonske klubove u kojima se takođe može čuti najkvalitetniji muzički program.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com