vesti

U Carskom Lovu idealno ovog vikenda.

Za sve one koji žele da unesu malu promenu u svoje rutinske izlaske, prestonički klub Carski Lov je idealno rešenje. Etno ambijent u ovom klubu nudi zaista nesvakidašnje iskustvo.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U petak 13. decembra u klubu Carski Lov možete se provoditi uz sjajnu ekipu. Naime, za vaš fenomenalan i nezaboravan provod biće zadužen Andrija Marković Aki, u pratnji benda. Sjajno raspoloženje, najlepše devojke i dosta pozitive, naravno, neće izostati.

Klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Subota 14. decembar garantovano će biti upamćena po Marini Stankić, koja će u klubu Carski Lov nastupiti u pratnji fantastičnog Primera Benda. Ova energična dama brzo će vas podići na noge i tako držati do ranih jutarnjih časova. Ova talentovana mlada pevačica, koja je popularnost stekla u emisiji Zvezde Granda, nesumnjivo će vaš izlazak učiniti spektakularnim.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite provod uz Dunav!

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com