vesti

U carstvu provoda.

Carstvo provoda očekuje vas, razume se, u klubu Carski Lov, gde će se za vaš nezaboravni provod pobrinuti velike zvezde sa naše estrade. Dešavanja koja se ovde odvijaju goste uvek ostave bez daha, pa ni ovaj petak, ni subota, kada vas očekuje sjajan muzički repertoar, neće biti izuzetak.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Petak 31. januar rezervisan je za standardno dobro veče, uz izvanredan muški i neverovatan ženski vokal. Vaš provod poveren je atraktivnoj mladoj Zvezdi Granda Marini Stankić, kao i njen kolega iz pevačkog takmičenja, Nemanja Maksimović. Oni će nastuputi u pratnji Primera Benda, a za vas su pripremili fantastičan repertoar.

Samo dan nakon Marine Stankić i Nemanje Maksimović, u subotu 1. februara, u klubu Carski Lov očekuje vas ponovo Marina, ali ovoga puta fenomenalna Marina Tadić. Marina Tadić je svima dobro poznato ime, koje uvek brzo zagreje atmosferu i ne propušta ni jednu priliku da napravi spektakl. “Bol za bol”, “Otrove”, “Još sam ona stara” hitovi su koji će obeležiti ovu subotu.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu. Nalazi se na Adi Huji, i predstavlja vrlo specifično mesto lovačkog duha, sa eksterijerom i enterijerom urađenim po ugledu na najbolja evropska mesta u etno stilu.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite provod uz Dunav! Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj popularni beogradski klub. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com