Složna Braća, vesti

U čemu je njena tajna?

Za sve ljubitelje kafane i dobre pesme kafana Složna Braća je pravi izbor. Koji god dan da odaberete nećete se pokajati jer vas očekuje zaista sjajan provod i neponovljive noći. Pri samom ulasku u kafanu raspoloženje vam se odmah menja na bolje, a kada je budete napuštali jedina misao biće o ponovnom vraćanju u nju.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Petak 7. februar u kafani Složna Braća obeležiće Bum Bum Bend, koji će vas najlepšim hitovima oraspoložiti, podići na noge, a tako i držati sve do ranih jutarnjih časova. U društvu prelepih devojaka i ljubaznog osoblja provod je zagarantovan. Njihov način je nepogrešiv, a provod koji za vas prave uvek najbolji u gradu.

Subota 8. februar je dan koji ćete definitivno pamtiti po nastupu  Tare i Džonija, dok vas u sledeću sredu očekije veliko muzičko iznenađenje. Ne propustite ova jedinstvena dešavanja i zadovoljite sva vaša čula posetom kafane Složna Braća.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća nalazi se u samom centru Beograda, nedaleko od Botaničke bašte Jevremovac. Iako je kafana Složna Braća lociarana usled skupe prestoničke zone, ovo mesto od osnivanja gaji tradiciju niskih cena i perfektne usluge. Pored toga što su cene pristupačne, izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu!

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografije iz kafane Složna Braća garantovano će vas inspirisati da je postetite i da ona postane vaš izbor za izlazak u prestonici. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com