vesti

U Dobrili vrelo i ove nedelje.

I u toku ove nedelje u klubu Dobrila moći ćete da uživate bukvalno svim čulima. Uz prelepe devojke, sjajnu mzičku ekipu, besprekornu uslugu, očekuje vas samo spektakl!

Ne propustite provod u sredu 19. marta jer vas tada očekuje Qzama and special guest - Jazzbina Concept, kao ni četvrtak koji je rezervisan za sastav Klasični Odred. Ono što je sigurno ekstremno dobre svirke neće izostati.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Petak 21. mart obeležiće sastav Girls, Boys and Toys. U pitnaju su, kao što znate, tri moćna vokala koja će vam probuditi sva čula. Jedinstvena energija i odlična svirka su ono što vas očekuje uz Girls, Boys & Toys. Ne propustite provod uz rock&house exravaganzu, ali i najnovije pop, MTV, VH1 hitovi. Osetite energiju u pravom smislu te reči i šta znači biti u kondiciji kako biste djuskanjem i skakanjem ispratili front ladies.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subota 22. mart rezervisana je za Euterpa Bend. Euterpa, muza i zaštinica muzike iz grčke mitologije, u bukvalnom prevodu: ona koja voli, obožava, uveseljava, zadovoljava, upravo u svakom smislu objašnjava ovaj neverovatni sastav. Ne propustite svirku ovog sjajnog benda, gde ćete od žanrova moći da čujete sve od pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih acid jazz, soul, house, latino i dance hitova, kako stranih, tako i domaćih. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne klupske svirke i izuzetnog muzičkog repertoara, ovaj nastup ne smete propustiti.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Dobrila bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com