Hodač, vesti

U Hodaču nikad bolje.

I u toku naredne nedelje kafana Hodač definitivno predstavlja pravi izbor kada je kafanski i neponovlji boemski provodu pitanju. Naime, ono što redovni gosti već znaju, a valja napomenuti jeste da ovde dobar provod nikada ne izostaje, kao ni i mnoštvo iznenađenja za sve one koji svoje poverenje ukažu kafani Hodač.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Očekuje vas sjajan muzički repertoar i jedinstveno uživanje i to čitave nedelje. Nedelja 16. februar rezervisana je za Trio Merak i virtouza na violini, Željka, koji svojim umećem i vrhunskom profesionalnošću uvek oduševi sve prisutne. Ne propustite izvanrednu Rakijadu, i kajsiju, dunju i medovaču za svega 99 dinara. Oni će za sve goste kafane Hodač nastupiti i u petak 21. februara, kao i u subotu 22.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ponedeljak 17. februar je dobro poznato Veče sa Ilijom i Bogdanom, a ukoliko propustite da ih čujete u ponedeljak, Ilija i Bogdan su na muzičkom repertoaru kafane Hodač i utorkom, pa svoju grešku možete ispraviti već dan kasnije, 18. februara.

Sredu 19. februar i četvrtak 20. februar obeležiće Žuća i Nole. Zvuci gitare i harmonike probudiće sva vaša najskrivenija osećanja i dozvoliti vam da se maksimalno prepustite svim čarima izvanredne muzike, kao i ambijentu kafane Hodač, koji dodatno doprinosi neponovljivom provodu.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Hodač. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u Hodaču nikako ne propustite. Ne dozvolite da vam promakne izvanredan provod u ambijentu Hodača idealnom za provod.

Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod. Vaš beogradnocu.com neće dozvoliti da propustite najbolja gradska dešavanja.

 

beogradnocu.com