Najbolje kafane, vesti

U Kafani Ada “dunja” večeras samo sto dinara!

Ako još uvek ne znate gde ćete provesti ovaj petak, portal beogradnocu.com vam preporučuje da posetite kafanu Ada i iskoristite njihovu promociju rakije. Cena „dunje“ je večeras samo 100 dinara!

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, na Dunavu, nalazi se novootvorena kafana, koja je već postala jedno od omiljenih mesta za izlaske. Iako je otvorena pre samo deset dana, uveliko vlada veliko interesovanje, možda baš zbog prijateljskog ambijenta i cena koje su izuzetno pristupačne. Takođe, kako posebno ističu, ovo jedna od retkih kafana u Beogradu u kojoj se konobar neće naći u čudu kada zatražite "Kilo belog i sifon".

Kafana Ada

Slikano u Kafana Ada

Ukoliko ipak “dunja” nije vaš izbor, ova kafana se može pohvaliti i tradicionalnim domaćim vinima. Što se tiče muzike ovog petka, i tu vas čeka iznenađenje! Naime pored ozvučenih tamburaša, očekujte i pevačicu!

 

Kafana Ada

Slikano u Kafana Ada

Nezaboravan provod na vodi u kafani Ada zabeležiće portal beogradnocu.com. Atmosferu uvek možete pogledati u našoj galeriji, ali vrlo lako se i pronaći u istoj!

Putem korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili Online možete rezervisati svoje mesto, i zagarantovati sebi petak za pamćenje.

 

beogradnocu.com