Gardoš, vesti

U kafani Gardoš Miroslav Ilić i Andrea Popov.

Za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog kafanskog provoda preporučujemo pravo meraklijsko veče u kafani Gardoš. Vaš beogradnocu.com je uvek tu da vas uputi samo na najbolje, kao što ste i navikli.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U subotu 28. decembra u popularnoj prestoničkoj kafani Gardoš u Zemunu goste će zabavljati Miroslav Ilić i Andrea Popov. Očekuje vas pravi spektakl, uz dosta dobrih pesama i puno pozitivnog raspoloženja. Kao i uvek u kafani Gardoš atmosfera će biti fantastična.

Podsećamo da kafana Gardoš takođe nudi izuzetno ukusne specijalitete, za vaše bitne prilike, kao i bogatu kartu pića, po korektnim cenama. U ponudi su takođe izvanredne promocije: Vodka 0.7 i 4 Red Bull-a za 6500 dinara, Johnnie Walker 0.7 i 4 Red Bull-a za 6500, i Jack Daniels 0.7 i 4 Red Bull-a za 8500 dinara.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Gardoš. Ukoliko još uvek niste posetili ovo mesto, momenti sa fotografija će vas oduševiti, a ukoliko ste već bili gost kafane Gardoš, znate o čemu govorimo, i da se ovaj provod apsolutno ne propušta! Fotografije će vas inspirisati da kafana Gardoš postane nezaobilazan deo vašeg noćnog izlaska.

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj zemunskoj kafani koja predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz Dunav i neponovljivi progled na grad. Pružite sebi jedinstveno boemsko uživanje.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Gardoš možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Ne propustite ideal noćnog provoda!

 

beogradnocu.com