Najave, Složna Braća, vesti

U kafani gde su braća složna, pijanstva su neodložna.

Kafana Složna Braća garantuje da nema sedenja do poslednje numere. Ovde je provod malo reći fenomenalan, a dokaz za to su i poznate ličnosti koji su njeni redovni gosti.

Pogledajte šta je stiglo iz košarkaškog kluba Golden Stejt, od poznatog srpskog reprezentativca Nemanje Nedovića. 

Kafana Složna Braća

Večeras vas u kafani Složna Braća uveseljava Arcus Band, kao i promocija rakija šljive, dunje i kajsije po ceni od 110 din, dok je ceo bokal samo 990 dinara. Medovača, jabuka - cimet i malina koštaće samo 130 din, dok je bokal 1,170 din. Petak, 28. mart, rezervisan je za Dr.Maru i Nikolu Pavlovića, a vikend za Taru Predu i Nikolu Vasovića. 

Kafana Slozna Braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Utorkom se družimo sa Dobrim sinom Banetom i takođe promocijama rakije, na kojoj su dunja, šljiva i kajsija 110 din, sa bokalom od 990 din. Na devet poručenih, deseti bokal je gratis, dok je jedna tekila 140 dinara.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com