Najave, Naša Priča

Pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog provoda koji cene dobru pesmu i vrhunski ambijent. Kafanu Naša Priča karakteriše prelep prostor savremenog dizajna, što je razlikuje od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim. Već na prvi pogled oduševiće vas umetničke fotografije na zidovima, kao i spoj modernog i boemskog duha.

Ne postoji bolji način da provedete ovaj vikend nego da svoje poverenje ukažete kafani Naša Priča. U petak će svoj nastup  održati Filip Mitrovića. Petak je dan gostiju tako da na svaku flašu pića druga je gratis ili bokal rakije, sjajna ponuda zar ne, Subota je rezervisana je Mr. Adika i La Lana Bend, koji će učiniti da je pamtite po izuzetnom provodu.

prica

Fotografisano u Kafani Naša Priča

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

prica2

Fotografisano u Kafani Naša Priča

beogradnocu.com