Složna Braća, vesti

U kafani Složna Braća sreća se uvek vraća!

Kafana Složna Braća početak jeseni započela je fantastičnim dešavanjima koja je nemoguće propustiti. Svakog dana, osim ponedeljka, ovde se možete provoditi uz neponovljive žive svirke i uživati u piću, koje je na ovom mestu tradicionalno, po veoma pristupačnim cenama.

Proslavite početak oktobra meseca večeras, uz najbolji provod na Balkanu, sa jedinstvenim Milošem Trninićem – Trnom, samo u kafani Složna braća. Beogradski boemi moći će da uživaju u izvanrednom glasu popularnog Trne, koji poslednjih meseci neprestano puni najbolje kafane i klubove u gradu.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Samo za goste kafane Složna braća, na promociji će biti neodoljivi kokteli od samo 350 dinara. U ponudi će biti koktel Long Island Ice Tea, Blue Frog i Blue Lagoon, kao i osvežavajući Rakito od samo 270 dinara. Nakon što se odmorite od ludog utorka i večeri koktela, ne zaboravite da u sredu, 2.oktobra, posetite vašu omiljenu kafanu Složna braća i uživate u sjajnoj muzici Oriental Benda.

Od danas pa nadalje, četvrtak će biti idealno veče za kafanski provod, jer će samo za vas svirati bend Naš Način! Ova fantastična ekipa, sa dve gitare i jednom harmonikom, pravi tako uzavrelu atmosferu, da će svi gosti u kafani đuskati i biti na nožicama, ili možda stolu. To vam obećavamo!

Ali to nije sve! Četvrtkom pored lude svirke, možete uživati u promotivnim cenama rakije koja će biti 100 dinara i pivu sa raznovrsnim ukusima po simboličnoj ceni od 150 dinara. Gde to ima, ako ne, samo u kafani Složna Braća.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Petkom vam je provod takođe zagarantovan uz neodoljivi duo Peđe i Angy, a subotom će vas zabavljati jedinstveni Nikola Vasović. Ova ekipa sjajnog raspoloženja učiniće svojom muzikom da čitave večeri ne skidate osmeh sa lica.

U kafani Složna braća provod je zagarantovan, a cene su prilagođene tako da ćete sigurno poželeti ponovo da se vratite. Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod na Balkanu.

Bilo koji dan da izaberete, sajt beogradnocu.com je tu da se pobrine za to da imate idealno mesto. Potrebno je samo da napravite rezervaciju putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com