Složna Braća, vesti

U kafanu Složna Braća svakog dana se svraća.

Večeras dozvolite sebi da osetite čari najbolje boemske atmosfere u gradu, samo u kafani Složna Braća. Kao i svakog utorka, moći ćete da uživate u fantastičnom glasu Miloša Trninića – Trne koji poslednjih par sezona neprestano puni najbolje klubove i kafane.

Svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem, ovaj pevač stvara neviđenu atmosferu na svakoj žurci.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Nova sezona u kafani Složna Braća krenula je do sada nezapamćeno dobrim provodom. Pored sjajne muzike i dobre ekipe, uživaćete i u sjajnom izboru pića sa jedinstvenim cenama!

Na promociji će biti neodoljivi kokteli rakito, gde ćete na 3 poručena dobiti jedan gratis. Među njima su koktel Long Island Ice Tea, Blue Frog, Blue Lagoon i ostali.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ali to nije sve! Ko preferira rakiju, ima u ponudi slatku medovaču za samo 130 dinara, a na devet rakijica (bokal) dobićete jednu gratis.

Autentični etno ambijent, sjajni pevači i tamburaši svake večeri od utorka pa sve do kraja vikenda, vrhunska i kvalitetna rakija, dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji kafana Složna Braća nudi.

Do kraja nedelje, u kafani Složna Braćazabavljaće vas sjajni izvođači naše estradne scene. U sredu 30. oktobra, na sceni će svirati Oriental Bend, dok u četvrtak možete doći da se veselite i fantastično provedete uz jedinstveni Bend Naš Način. U petak vas čeka neponovljivi Paris Acoustic Bend, dok će vam u subotu pevati Nikola Vasović.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu!

Složna Braća vam pripremaju mnoga iznenađenja, najbolje veselje i muziku uz koju dobra atmosfera nikada ne izostaje.

Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da započnete nedelju na najbolji mogući način, samo u kafani Složna Braća!

 

beogradnocu.com