Složna Braća, vesti

U kafanu Složna Braća zbog najboljeg provoda se uvek vraća!

Specijalno u utorak 8. oktobra, u jedinstvenom ambijentu kafane Složna Braća za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje, pobrinuće se fenomenalni Miloš Trninić – Trna! Beogradski boemi moći će da uživaju u izvanrednom glasu popularnog Trne, koji poslednjih meseci neprestano puni najbolje kafane i klubove u gradu.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Takođe, drage goste kafane Složna Braća čeka i vrhunska karta pića sa jedinstvenim cenama! Na promociji će biti neodoljivi kokteli od samo 350 dinanra, a među njima su koktel Long Island Ice Tea, Blue Frog i Blue Lagoon, kao i osvežavajući Rakito od samo 270 dinara.

Autentični etno ambijent, sjajni pevači i tamburaši svake večeri od utorka pa sve do kraja vikenda, vrhunska i kvalitetna rakija, dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji Složna Braća nudi.

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Nakon što se odmorite od ludog utorka, sjajnog Trne i koktela, ne zaboravite da narednog dana posetite vašu omiljenu kafanu i uživate u sjajnoj muzici Oriental Benda. Četvrtkom će vam svirati bend Naš Način, a petkom ozvučeni tamburaši. Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu!

Za sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od jednostavnih nota. Za sve one koji u rakiji ne vide samo alkohol već pravo voće. Za sve one koji uživaju u srećnim trenucima i slavlju sa najdražima. Za sve one koji u kafani ne vide samo izlazak već ljubav i dušu. Za sve one koji kafane razlikuju od klubova i kafića. Za sve vas koji kafanu Složna Braća razlukujete od svih!

Slozna braca

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da započnete nedelju na najbolji mogući način, samo u kafani Složna Braća!

 

beogradnocu.com