Malo Bi' Te Tako, vesti

A u ludom provodu Malo Bi' Te Tako.

Kafana Malo Bi' Te Tako u Karađorđevoj ulici, već je odavno prevazišla sve najbolje kafanske provode u gradu. Ova šarmantna boemska carica, svojim sjajem, provodom, kvalitetom i uslužnošću puni čaše za kariranim stolnjacima za sve obožavatelje dobre stare kafane u Srba.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

U ovoj sjajnoj boemskoj rezidenciji nastupaju samo najbolji, oni koji umeju da ocene svakog gosta i otpevaju baš ono što je u tom trenutku zamislio. Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, sa vama pevaju i igraju petkom uveče. Ovi sjajni muzičari poznaju sve one stare dobre vanvremenske pesme bez kojih kafana ne bi bila ono što jeste. Oni već provereno dižu atmosferu do najviših granica i plene svojom harizmom i profesionalnošću. Uz njih je provod uzburkan kao talasi, penušav i nepresušan kao more koje samo vas i to petkom zapljusuje u najboljoj od svih kafana Malo Bi' Te Tako.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Za 100 posto dobrog provoda i više od toga subota je mesto za kafanu Malo Bi' Te Tako jer ćete se zasigurno najluđe provesti uz 100% Bend. Kada oni zasviraju noge počnu da igraju same od sebe i to nema nigde do u kafani Malo Bi' Te Tako. Pesme kao da se pevaju same od sebe, sa takvom emocijom kao da ste stihove i boju glasa birali vi sami za sebe, jer se baš u svakoj pesmi koja se ispeva u kafani Malo Bi' Te Tako pronađete.

Menadžment kafane je sve osmislio baš za vas i kada uđete u kafanu osećate kao da biste i vi baš ovako uredili prostor i baš te pesme i te muzičare odabrali. Malo je kafana kao što je kafana Malo Bi' Te Tako i to nije samo fraza, među ovim zidovima i u kapima pića koje se popije uz ove divne pesme uspavala se emocija najlepših stihova i onih tako slatkih neprospavanih noći kada ste čekali da baš ta devojka prođe ulicom i makar da vam se nasmeje.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako čuva komadić duše najboljih provoda u gradu, koji se ne samo pamte, nego o kojima su se pisale i pisaće pesme.

Ako želite da saznate gde su se sakrili boemi Beograda, a vi malo svratite u kafanu Malo Bi' Te Tako i doživite najboemskiji provod u svom životu. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Malo Ti' Te Tako možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com