Čudna Noć, vesti

U ovoj noći sve se sme.

Beogradska kafana Čudna Noć ima neku veliku moć, ona je čedo ludog provoda. Tu nema mesta sedenju ni zabušavanju, igra se do poslednjeg takta, a osećaj najboljeg provoda nosite sa sobom sve do ponovnog susreta sa najboljom kafanom u gradu, kafanom Čudna Noć.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

U petak 07. februara uz Peđa Bend i goste iznenađenja provod je više nego zagarantovan. Najbolji taktovi, ritam koji prirasta uz srce postoji samo u najboljoj meraklijskoj kući svih vremena – kafani Čudna Noć. Peđa bend zna kako se luduje do zore, a sa vama će pevati i igrati jer vaše raspoloženje ima da diktira svaki takt po kome će ovi majstori svirati.

Ni u subotu 08. februara, nema spavanja, već se igra i peva, dok god imate daha. Uz Čelendž Bend, svaka pesma je baš ona prava, jer oni znaju šta je meračka čaša i svoje umeće dele sa vama, samo u kafani Čudna Noć.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Novootvorena kafana na vodi, Čudna Noć, svojom ponudom ima tendenciju da postane jedno od najposećenijih mesta u gradu. Ova sjajna kafana na Ušću, u neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti, predstavlja fenomenalno mesto za vaše nezaboravno uživanje. Kafana Čudna Noć predstavlja pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kada je budete posećivali ponesite udobnu obuću, da biste na nogama mogli da ostanete tokom čitave večeri, jer ćete to nesumnjivo želeti. Muzika u kafani Čudna Noć dira pravo u srce. Veliki muzički profesionalci koji će vaše noći učiniti spektakularnim, vrlo lako prepoznaju strukturu publike, pa se tako i upravljaju prilikom odabira kompozicija.

Rezervišete svoju boemsku priču u kafani Čudna Noć na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne zaboravite, rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com