vesti

A u Red Šuzu Kafanica - nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana A u Red Šuzu Kafanica je prilika da pohitate za odličnom zabavom. Večeras ovo savršeno mesto za vas ima i savršen repertoar, jer u nesumnjivo najlepšoj kafani u gradu čekaju vas Tamburaši da vam kafanski svet otvore na jedan krajnje zabavan i emotivan način.

kafana A u Red Šuzu Kafanica

 Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Tamburaši su uvek najbolji izbor za kafanski provod, a neprospavane noći sa njima su one koje se prepričavaju i pamte i one koje vi u punom njihovom sjaju imate priliku da doživite u kafani A u Red Šuzu Kafanici, večeras je idelana prilika da se zabavite, opustite i na velika vrata uz zvuke omiljene tamburice dočekate vikend.

Kafana A u Red Šuzu Kafanica će vas večeras ugostiti vrhunski, svi dragi gosti ove kafane imaće sutra šta da prepričaju, jer uz tamburaše ovaj provod će biti na najvišem mogućem rangu. Sve omiljene tamburaške pesme, naćiće se na muzičkom meniju kafane A u Red Šuzu Kafanica što je sjajan razlog da vaš večerašnji provod bude baš tamburaški, onaj uz koji je veselje najpotpunije.

kafana A u Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Sutra u kafani A u Red Šuzu Kafanica nastupa Sveta Alegro bend i pošto je 8. mart svakoj dami sledi poklon promocija domaćih liker rakija.

Kafana A u Red Šuzu Kafanica i Sveta Alegro bend prirediće vam zabavu koja će vam istinski prijati i koja će vam doneti moderne taktove vaših omiljenih pesama bez kojih se dobar provod ne može zamisliti. Subota je kao dan stvoren za izlazak, a kafana A u Red Šuzu Kafanica pravi izbor za odličnu zabavu koja će trajati do samog jutra.

kafana A u Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Kafana A u Red Šuzu Kafanica je mesto koje će na jedan pozitivan način upotpuniti vaš noćni život. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com