Teatro, vesti

U ringu neprijatelji, u klubu prijatelji - klub Teatro.

MMA borac Željko Sarić sinoć je “uhvaćen“ u provodu u popularnom prestoničkom klubu Teatro. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente provoda ovog ultimat fajtera, koji je bio u društvu Darka Stošića, takođe MMA borca.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Željko Sarić je inače popularnost stekao u rijaliti programu “X Factor” gde je otpevao pesmu "Parnog valjka" "Dođi" i dobio kompliment od Kikija Lesandrića, koji je poručio da je njegovo izvođenje bolje od originala. Po reakciji publike nema sumnje da je Željko jedan od favorita.

Željko, koji je inače majstor džudoa i član Ortodox MMA kluba, i Darko, koji je šampion države u džudou, prošle godine otvorili su treći po redu turnir Tesla Fighting Championship izuzetno napetom borbom, gde je Darko jednoglasnom odlukom sudija izašao kao pobednik.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

MMA borci druže se i van ringa, pa su se tako sinoć zajedno provodili u klubu Teatro. Momci nisu skrivali oduševljenje sjajnom atmosferom u klubu Teatro. Željko je poručio da se prijavio u “X Factor” kako bi razbio predrasude o borilačkim sportovima, što je svakako učinio. Ono što verovatno nije očekivao jeste i sama popularizacija MMA.

Ukoliko ste bili sinoć u klubu Teatro, mogli ste da zateknete i našeg proslavljenog fudbalera Vladimira Stojkovića kako uživa u pesmama Mie Borisavljević, kojoj se u jednom trenutku na bini pridružila i Danijela Vranić. Ova poseban trenutak, obradovao je sve prisutne, među kojima su bili i bivši učesnici Velikog Brata Marko Miljković i Manuel.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zašto se poznati provode u klubu Teatro proverite i sami. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Jer sve ovo može samo nedeljom u Teatru.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com