Korčagin, Najave

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu. U kafani Korčagin možete čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a pritom da vas sve to ne košta puno jer su cene prilagođene svačijem džepu. Mladji svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio ovu ideologiju, a stariji nastavio da je neguje.  Korčagin je kafana koja pruža odličan provod svakog dana u nedelji. Ne zna se koji dan nudi veću zabavu, pa vam mi preporučujemo dnevnu dozu Korčagina.

korcagin1

Fotografisano u Kafana Korčagin

Ponedeljak je idealan dan za provod uz tamburaški sastav Mala Maca. Nema boljeg načina da započnete radnu nedelju. Ovi veseljaci sviraće za vas i u subotu. U utorak i sredu očekuje vas odlična svirka Dve gitare exYU rok i starogradska muzika. U četvrtak, svi će živnuti i igrati uz Bačenu Kašiku, dok će vas u petak zabavljati ozvučeni tamburaši Pinosavac. Vidimo se!

korcagin2

Fotografisano u Kafana Korčagin

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com