Stara Pesma, vesti

U Staroj Pesmi nove Zvezde Granda.

Kao i svake nedelje, u kafani Stara Pesma, neizbežan je vrhunski provod do jutarnjih sati. A kako ne bi bio, kad zauzmu scenu talentovani mladi glasovi Slobe Vasića, Mirne Košanin i Milana Mitrovića.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Već večeras, prvog dana Srpske Nove godine, nastup će održati pevač Slobodan Vasić, koji već iz nedelje u nedelju sve više oduševljava goste popularne prestoničke kafane Stara Pesma. Slobodan Vasić finalista je četvrte sezone emisije Zvezde Granda, emitovane na televiziji Pink. Sa njegovog albuma koji je izdao ove godine posebno se izdvojila pesma „Anonimna“, koja uvek podigne publiku na noge već svojim prvim taktovima. Takođe Slobini popularni hitovi su i „Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“ i druge.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U kafani Stara Pesma i nakon Slobinog nastupa, nastavlja se pravi spektakl. U sredu 15. januara, vaši domaćini biće Mirna Košanin u pratnji Miami Banda, dok će u četvrtak nastupati Milan Mitrović. Nekadašnja Zvezda Granda Mirna Košanin je nedavno objavila dva singla, a pored fenomenalne atmosfere, za goste Stare Pesme pripremila je i specijalno iznenađenje. Odličnu žurku u četvrtak napraviće Milan Mitrović, mlada zvezda "Granda" i voditelj Zvezde Granda, a žurke koje uslede pamtiće se dugo.

Ova odlična ekipa pevača redovno napuni kafanu do maksimuma praveći vrhunsku atmosferu i provod za pamćenje. Njihovi nastupi su među traženijim u gradu, a svoj dolazak u kafanu Stara Pesma, kako to obično biva, najavljuju i mnoge poznate ličnosti.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Za vaš provod u petak, pobrinuće se Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska, dok je subota dan rezervisan za Nikolu Džonija Jakovljevića & Workerse. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, zato pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. Da i vi ne biste propustili spektakl uz Slobu Vasića, Mirnu Košanin I Milana Mitrovića, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com