Najave, Tri Promila, vesti

Kada god poželite dobro da se provedete, da uživate u omiljenom piću i odličnom repertoaru, vi izaberite kafanu Tri Promila i sigurno nećete pogrešiti. U četvrtak 22. oktobra uz Veče starih hitova - Vladimir Nikolić i Lidija Dimitrijević će se potruditi da se provedete kao nikada pre.

kafana-tri-promila-devojka

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Samo dan kasnije, u petak, nastupiće Nikola Petković i Sanja Kostić, biće i promotivna cena rakije - 105 dinara. Dođite da se veselite i fantastično provedete uz odličnu muziku, fantastičnu hranu i najlepše devojke. Narednog dana, u subotu, provod je zagarantovan sa Petrom Kruljom i Nevenom Ćevap. Ne propustite!

kafana-tri-promila-devojka1

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-tri-promila-devojke

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com