Teatro, vesti

Učesnik VIP Surviver u klubu Teatro.

Klub Teatro definitivno je jedno od omiljenih mesta za provod, a pogotovu naših poznatih ličnosti. Na sinoćnom nastupu Željka Šašića, Snežane Nene Nešić i Nemanje Staletovića, fotografi portala beogradnocu.com nisu mogli da ne primete veliku zvezdu rijaliti šou-a “VIP Surviver-a” Kostarika. Naime reć je Milanu Gromiliću, koji je u žižu javnosti dospeo upravo kao jedan od finalista ovog šoua.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Osim toga, on je i profesionalni igrač beogradskog Pozorišta na Terazijama, koreograf spotova i koncerata, a povrh svega, ponosni suprug balerine Katarine i otac dve devojčice.  Radio je spot za pesmu „Molitva“ od Marije Šerifović, „Tridesete“ od Severine i bio joj ceremonijal-majstor na koncertima. Usledila je trogodišnja saradnja sa Zdravkom Čolićem koga je Milan pratio na svim velikim koncertima - u Sarajevu, Beogradu, Skoplju, Nišu... To su primetili i ljudi iz tima Lepe Brene, pa je takođe radio i njene koncerte u „Beogradskoj areni“.

Pored spotova, Gromilić takođe sprema i predstave-mjuzikle u pozorištu na Terazijama poput „Glavo luda“, „Zona Zamfirova“, „Čikago“, „Cigani lete u nebo“, „Maratonci trče počasni krug“, „Neki to vole vruće“, „Kabare“...

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kako se Milan “Survivor” zabavljao u popularnom klubu Teatro, možete da vidite u našoj galeriji fotografija. Kao i svako veče, Teatro redovno izmamljuje svojim gostima pozitivno raspoloženje i neverovatnu energiju kojom odiše čitav klub. Večeras će vas zabavljati šarmantni Miloš Radovanović i Ivana Bojanović, dok je nedelja rezervisana za poznato Veče Sportista i fantastičnu Miu Borisavljević koji itekako dobrinosi vreloj atmosferi ove spektakularne večeri.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Budite u toku i sa narednim vestima iz noćnog života Beograda i pratite vaš omiljeni portal beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme u klubu Teatro, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com