Najave, vesti

Utorkom u kafani Cvetković, koja nudi vrhunski boemski provod, nastupa fantastični Pirana bend, koji će vas maksimalno oduševiti svojim repertoarom. Spremite se za maksimalno uživanje.

kafana-cvetkovic-devojkajpg

Fotografisano u Kafana Cvetković

Pravo iznenađenje sledi u četvrtak, kada Cvetković postaje isključivo kafana! Ona stara, dobra kafana - institucija, za sve prave ljubitelje narodne muzike. Za tako dobru i autentičnu atmosferu biće zadužen orkestar narodne muzike Divlje ruže, poznati nadaleko svojom fenomenalnom svirkom. Kafanski četvrtak u kafani Cvetković znači čaša dobrog vina, uz najbolju cigaretu i violinu na uvce!

kafana-cvetkovic-masa

Fotografisano u Kafana Cvetković

Ne propustite ni petak veče koji je rezervisan za ''Klupsla posla petkom'' - za sve one koji vole klasični klupski izlazak petkom - DJ u kombinaciji sa živom svirkom Pirana benda.  Svakog petka vas očekuju i akcije pića, ali dođite sami i proverite o čemu se radi.

Subotom vas u kafani Cvetković očekuje ''Pre-party subotom''. Bilo da svraćate na kocu, vince ili pivce, ovde možete da se razdrmate na početku večeri. Koncept subote je osmišljen tako da se uživa u opuštenoj atmosferi, po kojem piću, u razgovorima uz relax muziku, sa pozitivnim i lepim ljudima, kao priprema za dalje - klabing, kafane, splavove.

kafana-cvetkovic-ekipa

Fotografisano u Kafana Cvetković

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com