Santo Domingo, vesti

Ukus koji se ne zaboravlja.

Bar Santo Domingo je najbolja destinacija svih vaših noćnih putešestvija. Sa ovim fantastično privlačnim barom sve ravnodušnosti se raspadaju u param parčad jer ih sjajan repertoar, sjajna atmosfera i nesporan kvalitet bara Santo Domingo oduva za čas. Bar Santo Domingo je bez sumnje najelegantniji noćni momenat u Beogradu, sve što se događa u ovom baru, nije proizvod hvalospeva, nego realnosti i kvaliteta koji se ne mogu uporediti ni sa čim.

bar Santo Domingo

  Fotografisano u Bar Santo Domingo

Večeras će vaš provod začiniti Dule Lusin. Ovaj mladi umetnik publici je postao primamljiv pesmama ''Ne volim svetla Beograda'', ''Unikat'', ''Kaput stari'' i drugim u bar Santo Domingo unosi jednu veoma prijatnu svežinu i gosti rado doleza perkom kada on nastupa. I kada se mnogi pitaju u čemu leži tajna ljubavi prema baru Santo Domingo odgovor je veoma jednostavan, ovo je bar u kom se gost uvek oseća prijatno i maksimalno je ispoštovan, ambijent je prijatan, elegantan, unikatan, pa i glamurozan u neku ruku. Osoblje je kulturno, profesionalno i uvek spremno da ugosti svakoga koga put ili volja nanesu u najlepši bar u gradu bar Santo Domingo.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ivana i Nani Bend uveseljavaju vas u baru santo Domingo subotom, oni su najbolji odgovor na sve vaše muzičke želje. Sa njima je bar Santo Domingo uvek razdragan i pun jer je atmosfera malo je reći fenomenalna. Bar Santo Domingo je uvek najprefinjeniji izbor koji ostavlja bez daha svakog ko se za njega opredeli, bilo da je petak ili subota noć u baru Santo Domingo vam je kao doživljaji iz hiljadu i jedne noći najlepši, najmističniji i jedini pravi odgovor na sve što ste ikada tražili.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je kao san koji budni sanjate, ne propustiti da okusite najpoželjniji bar u gradu, za to je samo potrebno da izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo nanovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Bar Santo Domingo je nešto najukusnije što svojim noćima možete priuštiti mi smo od tog ukusa postali toliko zavisni da se naša galerija fotografija s vama na čelu slobodno može zvati bar Santo Domingo.

 

beogradnocu.com