Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Ukoliko za prvomajske praznike ostajete u Beogradu ili u njega dolazite, ne propustite novosadsko – britanski bend The Gift, koji nastupa u subotu, 2. maja, u klubu Novi Bitefartcafe.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Ova kaver atrakcija vas muzikom i nastupom transportuje u neka srećnija i atraktivnija vremena glamuroznog roka i britaskog popa. Već više od decenije i po, The Gift pleni klupsku publiku svojim neobičnim i autenticnim nastupom. Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moze osetiti više magije u muzici.

klub Novi Bitefartcafe

 Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Frontmen, Jovan Matić, koji je 2012. stigao iz Londona, usavršio je svoj “britanski izraz” na sceni, i to po lokalnim klubovima, izvodeci Tribute David Bowie. To doprinosi da ovaj bend zaista postigne vrhunski nivo izvođenja, koji pored provezbanog muzickog dela, akcenat stavlja i na ”very british izgled”, plesne pokrete koji su karakteristični i za ostale velike ikone, i ono što je najbitnije u rokenrolu, samu harizmu na sceni, koju je teško prepoznati u moru današnjih bendova.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Na njihovom repertoaru se nalaze Morrissey, Pulp, Radiohead, Depeche, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop Boys, INXS, Nick Cave, The Cure, The Sisters of Mercy i mnogi drugi kultni izvođači.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com