Santo Domingo, vesti

Unikatni provod.

Za sve ljubitelje pravog klupskog provoda, niskih cena i kvalitetne muzike, bar Santo Domingo je pravi izbor ovog vikenda. Očekuje vas zaista sjajna atmosfera uz vrhunske izvođače i besprekornu uslugu. Posetite bar Santo Domingo i proverite zbog čega se upravo ovde provode najlepše Beograđanke.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Petak 14. februar sjajan je dan za provod u baru Santo Domingo jer vas očekuje zaista romantični provod, idealan za Dan zaljubljenih i provod sa dragom osobom. Za vaš provod zadužen je Dule Lušin, popularan po hitovima “Unikat” i “Kaput Stari”, kao i po fantastičnom provodu koji uvek napravi, gde god da se pojavi. Ovaj harizmatični mladi pevač pleni, kako svojim glasom, tako i stasom. Oduševite svoju dragu osobu, odaberite neponovljivi bar Santo Domingo i prepustite se svim čarima najboljeg provoda.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ukoliko ipak provodite Dan zaljubljenih u intimnijoj atmosferi, a subotu 15. februar ste rezervisali za prestoničko ludovanje do ranih jutarnjih časova, preporučujemo vam takođe da posetite bar Santo Domingo. Vaš izvanredan provod poveren je Ivani i Nani Bendu, koji će vas garantovano oduševiti.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u baru Santo Domingo, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Santo Domingo postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije i najinteresantnije novosti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com