vesti

Upoznajte boga vina i misterije.

Ukoliko ne znate gde da izađete ove nedelje, a željni ste dobrog provoda, preporučujemo vam da posetite kafanu Dionis. Ukoliko još niste posetili ovo sjajno mesto, naša preporuka je da obavezno svratite. Ono što je posebno za kafanu Dionis je to što u nju ne svraća baš bilo ko, već oni ljudi koji znaju šta je pravi dobar provod!

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Ovog utorka 11. februara samo za vas u kafani Dionis nastupiće Cunami Bend. Očekujemo vas u vrhunskom ambijentu kafane Dionis, uz staru proverenu ekipu, a za vaše dobro raspoloženje biće zadužen ovaj sjajni bend!

Ritmovi koje oni prave, teraće vas da se ponovo vraćate u ovu kafanu koja će postati vaše omiljeno mesto za provod. Ukoliko ovde dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i novom ljubavi.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Kafana Dionis otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovu kafanu. Kafana Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Na repertoaru kafane Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. Pevači i bendovi kjoji nastupaju u kafani Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kafane Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Dionis možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com