vesti

Upoznajte provod na vodi.

Večeras na splavu Amphora čeka vas lud provod uz Euroexpress bend koji će vam dočarati provode koji se pamte. Na ovom mestu život na vodi zadobija jedno sasvim novo i drugačije obličje koje svakom vašem izlasku daje poseban šmek.

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Splav Amphora je nova era noćnih provoda u Beogradu. Splav Amphora je otmeni prijatan ovde možete uživati u specijalitetima sveže morske i rečne ribe, ali i u internacionalnim specijalitetima, uz veliki izbor kvalitetnih vina i poslasticama izvanrednog ukusa i u najkvalitetnijoj muzici koja je svakako glavni uzrok najboljih provoda koji na splavu Amphora poprimaju veoma prefinjenu notu.

Splav Amphora je mesto koje morate posetiti i idealna prilika da doživite provod na vodi koji je zasta otmen i u toku kog će vam se pridružiti i gosti koji posećuju samo najbolja mesta, a jedno od takvih je definitivno i splav Amphora. Reč je o splavu koji je uređen po svetskim aršinima i iz tog razloga prima i privlači najprefinjenije i ništa manje zahtevne goste koji poznaju tajne najkvalitetnijeg ugostiteljstva koji splav Amphora neguje od početka svog rada.

splav Amphora

 Fotografisano na Splav Amphora

U subotu na ovom splavu muzički momenat koji je bitan sastavni deo kvalitetnog provoda na splavu Amphora čini Euroexpress bend koji ima veoma bogat i dobro odabran reperoar. Note u kojima možete uživati na splavu Amphora su uglavnom pop, rock, evergreen i jazz, sve što je potrebno da se vaše uživanje uspne na najviši mogući nivo i da vaš boravak na splavu Amphora bude prijatan i nezaboravan.

splav Amphora

 Fotografisano na Splav Amphora

Ovo je idealno mesto gde možete doći sa prijateljima, poslovnim partnerima, sa dragom osobom i provesti zasita dragocene i predivne trenutke kojih ćete se uvek sećati. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Splav Amphora je mesto gde se i mi osećamo veoma prijatno, zato vas pozivamo da nam se u tim posebnim trenutcima pridružite i upoznate najotmeniji provod u gradu.

 

beogradnocu.com