Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Praznična sedmica donosi svirke parnim danima u Novom Bitefartcafe klubu. Vikend se ne čeka, već dobra atmosfera počinje već u četvrtak.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Program sa petka se ove nedelje, zbog praznika, premešta na četvrtak, kada u Novi Bitefartcafe posle više od mesec dana stiže Girls, Boys and Toys. Ovaj bend predvode tri energične devojke, koje u izvođenju “muških pesama” vokalno i energetski pariraju bilo kom muškom vokalu. One su vesele, one đuskaju, one to prenose na publiku. Petak je neradan dan, iskoristite ovaj četvrtak.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

U subotu će, u predahu između dva praznika, nastupiti kultni Makao. Njih sigurno znate kao inovatore koji su posao DJ-a preneli na živ bend. Zamislite haus muziku uz komunikaciju sa muzičarima na bini koji joj daju život i prave atmosferu. Neprocenljivo. Makao počinje svirku u 23h, a vi možete doći i ranije da zauzmete mesta.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com