Blaywatch, vesti

Utorak na splavu Blaywatch uz Miu Borisavljević.

U utorak u najboljem klubu na vodi, na splavu Blaywatch, nastupaju Mia Borisavljević, Nebojša Vojvodić i i Bojan Grujić. Ovaj fantastični trio napraviće žurku za pamćenje, inače Mia Borisavljević je takođe rošle godine pevala na ovom splavu i može se reći da je to bilo jedno od najposećenijih večeri. Možete lako da proverite da li je to istina, samo treba da rezervišete svoje mesto na vreme, jer je iako je samo drugi utorak od otvaranja ovog dana na splavu Blaywatch najavljeno puno gustiju. Pun splav obećava neverovatan provod.

Splav Blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Iako važi za kraljicu splavova, Mia je tokom zimskih noći pevala u klubu Teatro gde je natupala sa Bojanm Grujćem. Te večeri završavane su u ranim jutarnjim časovima i pamte se kao jedne od najboljih žurki u gradu. Mia će i ovog puta, na splavu Blaywatch nastaviti tradiciju i pevati sa Bojanom Grujićem i Nebojšom Vojvodićem, koji zajedno sa njom obećavaju ludu noć.

Splav Blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Splav Blaywatch

Slikano na Splav Blaywatch

Probajte kako uz šrene koktele ili bocu šampanjca izgleda nezaboravna noć koja počinje sa hitovima zabavne muzike, a kasnije kada alkohol zagreje krv, počinje i zagrevanje atmosfere uz naravno nezaborave narodnjake. Ukoliko se dvoumite, tu je galerija slika od prošlog utorka, koja će vas svakako lako ubediti da posetiite jedan od najboljih beogradskih splavova. Uživajte u slikama i dođite da zajedno napravimo nove fotografije. Ekipa sajta beogradnocu.com će zabeležiti vaše najbolje raspoloženje tako da sutra kada se probudite lako možete da se podsetite kako je bilo u  ludom beogradskom provodu.

 

beogradnocu.com