Cinema, vesti

Uvek dobro druženje u klubu Cinema.

Klub Cinema ove nedelje priprema pravi spektakl za sve posetioce.  Očekuju vas najbolje prestoničke žurke, uz vrhunsku muziku i neverovatnu energiju koja će se širiti kako sa bine, tako i sa miks pulta, za kojim će DJ-evi dopuniti čitavu atmosferu.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema, kao i uvek, radi punom parom i organizuje najbolje žurke koje uvek rado pamtite. Večeras ne propustite da provedete Badnje veče na najbolji mogući način- uz dobru muziku i još bolje društvo. Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija napraviće pravu čaroliju u Cinemi i doprineti vrhunskoj atmosferi koja ovde nikad ne izostaje.  Nek vas ovaj trio razveseli kako samo oni to umeju, a na vama je samo da dođete i prepustite se pravom užitku dobre muzike i još boljeg provoda.

Za Božić se odmorite, napunite baterije i u sredu 8. januara pravac u Gračaničku 18, jer vas čeka prelepa Nina Radulović i Milan Ankić. Čućete najveće hitove pop i rock muzike, uz dosta iznenađenja. Pravi beogradski klaberi već odavno prepoznaju Cinemu kao najveću atrakciju beogradskog noćnog provoda, a na vama je da proverite zašto.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Do kraja nedelje provod u klubu Cinema ne izostaje. Petak će takođe biti vrhunsko veče za provod kada će svi posetioci moći da pevaju u glas sa šarmantom Anom Bebić i Bendom Inspiracija. Potom slede Camera Darling i RnB veče koje će zaokružiti kraj nedelje.

Da je u klubu Cinema uvek ludo i nezaboravno svedoče fotografije u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuli su se da vam na što verniji način prenesu atmosferu iz ovog kluba. Pogledajte, i ukoliko vas tekst nije inspirisao da posetite klub Cinemu, fotografije sigurno hoće!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Cinema! Hristos se rodi!

 

beogradnocu.com