Konoba Akustik, vesti

Uvek je dobro imati izbor.

Konoba Akustik je mesto na kom se uvek lepo provedete, to je kafana koja nikada nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa neće ni vas. Večeras u ovoj čarobnoj kafani, naštimani i sjajno raspoloženi čekaju vas Aca i Violina koji uvek prirede prelepe trenutke koji se mogu meriti sa nezaboravnim provodima.

kafana Konoba Akustik

 Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik je stari majstor dobrog provoda i ovde ćete uvek pronaći idelano utočište za sve vaše kafanske želje. Sutra za vas u kafani Konoba Akustik čeka vas sjajna zabava uz Naš Način Bend, dve gitare i harmonika koji odlično izvode starogradske pesme koje najviše volite i koje su najbliže onom što kafanu čini idelanim mestom za provod.

Kafana Konoba Akustik je kafana koja je najbliža vašim željama, vrhunska usluga, zagrejana atmosfera je ono što vas čeka i u četvrtak kada za vas nastupa Akustik Bend koji donosi prave tamburaške hitove koji su odličan začin za kafanski provod kakav volite.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik je mila svima koji vole noćni život, ovde svi pronađu pesmu za sebe i deo večeri koji je najbolji i samo njihov, a nema razloga da tako ne bude i u petak, kada za vas nastupa Naš Način Bend i pravi provode kakve najviše volite, one zbog kojih je kafana uvek izbor broj jedan među svim mestima za izlazak. Kafana Konoba Akustik nastoji da vam donese zabavu kakvu zaslužujete, a to je samo ona najbolja i najsadržajnija kakva vas upravo čeka u subotu kada već oprobani Naš Način Bend pravi pravi dar-mar.

Konoba Akustik će vas uvek podsetiti na ona dobra kafanska vremena, kada su se sve bitne stvari u životima najviđenijih ljudi odvijali upravo u kafani uz sjajnu pesmu i ukusno piće. U nedelju će u meračkoj kafani nastupiti Akustik Bend i podsetiti vas na najbolje momente iz vaših noćnih provoda, ne propustite priliku da se veselite u naboljem društvu.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik vas zove u provode koji će postati anegdote koje će kroz osmeh prepričavati ceo grad, ne propustite priliku da doživite najluđi kafanski provod. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com