vesti

Uvek sa stilom.

Pravi izbor za noćni provod ovog vikenda nesumnjivo je bar Dash’s.  Pored standardno dobre ponude pića i vrhunske hrane po korektnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje vas i fantastičan muzički repertoar, najlepše Beograđanke i najbolje raspoloženje.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Za vaše uživanje u baru Dash’s ovog petka biće zaduženi Acoustic Bend - Ozvučeni Tamburaši. Sve već ukazuje na nezaboravan provod koji ne smete propustiti. Već u subotu 01. februara, sa ludim provodom možete nastaviti. U baru Dash’s očekuje vas fenomenalni Deni Bonestaj, poznati po tome što atmosferu uvek dovedu do usijanja i goste drže na nogama do poslednje numere.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u baru Dash’s.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju fotografija iz bara Dash’s i uverite se o kakvom ambijentu je reč. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com